Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier: Home » Beheerders » Lian Brandsma
Adverteren op deze site?

Lian Brandsma - Beheerder profiel

Naam: Lian Brandsma
Bedrijf: Lian Brandsma Uitvaartzorg
Functie: Eigenaar
Webadres: http://www.lianbrandsmauitvaartzorg.nl

Rating:
8.1
Gemiddelde reactiesnelheid:
32
uren
(Beantwoorde vragen: 125)
Beheerde categorieŰn
UitvaartRouw 

Bedrijfsinfo:
Een kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke benadering, waarbij rust, aandacht, kwaliteit en vakkundigheid de uitgangspunten zijn.
Ik werk in Loenen, Eerbeek, Dieren (gemeente Rheden) en omliggende dorpen.
 Persoonlijke info:
Van kleins af aan fascineerde de dood mij. Wat gebeurt er onder de grond en hoe gaat dat nu precies in een crematorium, dat waren voor mij interessante vragen. Omdat ik vond dat je eerst wat levenservaring op moet doen voordat je het uitvaartvak ingaat, heb ik jarenlang met veel voldoening gewerkt als (directie-) secretaresse.
Met interessante werkgevers als de Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, en de Dienst voor het Koninklijk Huis, raakte de uitvaartwereld soms wat op de achtergrond. Totdat ik op een bepaald moment echt de behoefte voelde om meer met mensen te willen gaan werken in plaats van met papieren. Ik meldde me aan bij Meander Uitvaartopleidingen en door de diverse stages maakte ik kennis met allerlei bedrijfstakken binnen de uitvaartwereld, van mortuarium tot uitvaartonderneming. In mijn visie is het belangrijk om naasten te stimuleren om veel zelf te doen. Het kan helpen bij de verwerking van het verlies.
Ook wil ik me betrokken voelen bij de overledene en bij de naasten.
Ik vind dat ze gedurende al die dagen een en hetzelfde gezicht moeten zien.
Ik besloot daarom om mijn eigen uitvaartonderneming te beginnen. En met succes. Vanaf het begin weten de mensen me te vinden, en daar ben ik trots op.

Om in zulke emotionele dagen een stukje met mensen mee te mogen lopen vervult me elke keer weer met dankbaarheid voor zulk mooi werk.
Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258136
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+